Niin, loma on sitten alkanut.. ja kestää... oman aikansa. Minun mielestäni hellettä on ihan riittävästi ja ehkäpä tässä päästään vielä Hesaan ja Lahteenkin saakka. Uintireissu jäi tekemättä ukkosmyrskyn takia, mutta vielä kesää on jäljellä Cool

3722983676_7093c59a37.jpg

Ostimme meille uuden , 3 vuotta vanhan auton ( alle 60tkm) maaliskuun 19. päivä tänä vuonna, toukokuussa se alkoi näyttää meille keskisormeaan, ja vihdoin ja viimein toukokuun lopussa autosta levisi vaihdelaatikko. Pitkän väännön jälkeen homma meni myyneen autoliikkeen piikkiin ( joka on alueella ko. merkin edustaja myös). Lauantaina havaitsin ,että sama paikka joka kesäkuun alussa korjattiin ( kuulemma uusi laatikko maksaa 4.500€ ) on jälleen vikaantumassa.  Joten se auto ajokieltoon.

Olemme tämän päivän yrittäneet selvitellä kuka kustantaa 170km lavettiautokyydin huoltoon, ja toistaiseksi ei ko. autoliike ole sitä suostunut kustantamaan. Kun olen tarkemmin tutkinut Kuluttajaviraston  sivuilta infoa ko. asiaan liittyen ,  ensimmäisen korjauksen kohdalta, joka kesti ajalla 28.5-11.6, emme ole saaneet mitään korvauksia  koskien siitä haitasta ja harmista , jonka tuo vika aiheutti.  Tässä jo henkisesti varaudun asian tiimoilta etenemään niin autoliikkeessä eteenpäin, kuin muuallakin. 

Mutta, mää oon nyt lomalla, ja se on yksi hyvä asia.

Hauskaa loppukesää muillekin...