Eli olen Rovaniemellä huomenna illalla. Jos kinostaa niin voidaan polkaista ex tempore vaikka kämpille neulomismiitinkin pystyyn. Mahdollisesti vieraileva tähti Oulusta saapuu.

Sitten , blogien lukeminen on vaarallista, toistan, blogien lukeminen on vaarallista..  törmäsin saksalaiseen nettikauppaan jossa oli myynnissä värjäämistä varten sukkalankaa 100g (420m)/3,50e... ja vahvuus oli puikoille 2-3, 75% villaa/ 25% tekokuituja.  Toistan blogien lukeminen on vaarallista... Juu on se kalliimpaa kuin Nalle, mutta taitaa olla himppasen ohkasempaakin. Kaiken uhallakin minä toistan Blogien lukeminen ON vaarallista.  Voi aiheuttaa ...

Siis toistan blogien lukeminen ON VAARALLISTa  no siellä oli myös puikkoja myynnissä ja bambuisena jopa niitä välikokoja hintaan.. 6,50e/ setti..   Siis uskokaa jo että blogien lukeminen on vaarallista.

HUOK

Just some small talk about meeting  and warnings what can reading blogs cause.. ( you find new online shops and your hand is quicker than your brain.. and you almost did the order..)