Ja onnelliset voittajat ovat.. nro 14 eli Lettu  ja  nro 42 eli Hestia   Onnittelut voittajille.  Oletteko niin ystävällisiä ja laitatteko yhteystietonne osoitteella muoriska at iki piste fi :).

And the lucky winners are Lettu and Hestia ( links in finnish text).

Minua on pyydetty kertomaan 6 outoa asiaa itsestäni.. hmm... löytyykö niitä kuusi vai onko niitä enemmän :D  / 6 odd? things about me..

1. Kotini on kuin lähtevä laiva, mutta työssäni nautin pilkunviilaamisesta :) / My home is a little bit messy, but at my  job  everything has to be on its place.

2. Rakastan kieliä ja sanoja, ja onkin aivan sama seuraanko suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja osin myös norjaksi joko tv:tä, radiota, lehtiä ja keskustelua. / I love languages and  words, and I have no difficulties to follow for exsample  tv, radio or magazines or conversation in finnish, swedish, english and some norwegian.

3. Hernekeitto tarttee ehdottomasti kun on ottanut lautaselle niin ; sipulisilppua, sinappia ja maitoa.., yhtä ehdoton on kaurapuuro ja rasvaton piimä. /  Finnish traditional peasoup needs, hacked onion, mustard and milk..  and oatmealporrige needs, non-fat  sour-milk.. ( finnish speciality)

4.  En pidä hillasta ( lakka, suomuurain, litti) marjana, mutta onneksi minun ei tartte niitä syödä vaikka poiminkin. / I do not like arctic cloudberry by its taste, but i like to pick it in summertime. I'm so happy that i don't have to eat them  :)

5.  Rakastan kompostointia, ja olen jopa kokeillut matokompostia sisällä :)  / I like recykling, and i have hade a compost for 10 years now, I have eaven tried compost inside the house , with worms.

6. En osaa enkä tykkää meikata ja tällätä. / I cant do any make up myself,  maybe i'm too lazy.

Tämä haaste tuli minulle kahdelta taholta... mutta en haasta ketään.. ottakoot se mukaan ketä kiinnostaa :), ja kerro ihmeessä minullekin.