Eli olen saanut yhden version käsiä ja täyttöä vaille valmiiksi. Muokkasin myös pupun ohjeen isommalle fontille , ennen kuin alan  tulostamaan sitä kauppoihin otettavaksi mukaan. Nimittäin vaikka mulla on hyvä näkö ( myös ulko ;)) niin tekee tiukkaa lukea illan hämärässä ohjetta, niin arvatkaas jos tekijänä on joku mummeli.. laseilla... Eli multa saa tällä tavalla muokattua versiota s-postiin jos haluttaa ( ei tartte muiden tehdä samaa työtä), vain se kuva puuttuu, mutta .. sen voi ottaa siitä pdf-tiedostosta erikseen mukaan.

EDIT : Iso Gnu oli kysynyt materiaalista tarkennusta SPR:ltä ja ohessa vastaus:

"Hei,
Olen pahoillani, että asiasta on ollut sekaannusta. Vaikka Anu Harkki kirjassaan suosittelee Apupupun materiaaliksi 100 % villalankaa, voi pupun tehdä myös esim. Seitsemän veljestä -langasta. Kyseessä on kuitenkin laadukas lanka ja villaakin kuitenkin 75 %. Tämä on sekä Punaisen Ristin että Anu Harkin kanta asiaan.

Ystävällisin terveisin

Outi Sanmark
sihteeri, viestintä
Suomen Punainen Risti
outi.sanmark @ redcross.fi "

- Hyvä näin, lisää tekijöiden määrää varmasti. t:Muoriska

Jänskättää; esikoiselta kiskoin eilen hampaan irti, tänään neiti meni esikouluun linja-autolla.. nyt klo 1300 pitäisi tulla samalla tavoin takaisin. Uunissa muhii mustikkapiirakka sen kunniaksi. Missä välissä ne lapset kasvaa?? Kuopus kun aloittaa koulutien, aloittaa esikoinen ala-asteen viimeisen eli kuudennen luokan.. huok... minun vauvat .