Mieltä sain kirjaimen H

Huopuva; sitä ominaisuutta olen innostunut käyttämään viimeaikoina hyväkseni käsitöissä.

Hyväntekeväisyys; tee toiselle se minkä toivot itsellesi tehtävän, siihen kait se kiteytyy, ja mielummin toimin etupainotteisesti.. eli annan kun on mahdollista ja toivon saavani sitten kun tartten. Aktiivisesti toimin SPR:ssä ja mahdollisuuksien mukaan myös Vaaka ry:ssä

Harmaa; hyvä ja toimiva väri , vaikka sanotaankin kuvaavan arkea, armeijan harmautta.. mutta myös ikää ja viisautta

Hauska; minua pidetään hauskana, joku ehkä sanoisi pellenä, mutta valtaosan mielestä ( siis jotka livenä nähneet) pitävät minua hauskan näköisenä ilopillerinä ( siksiköhän mieheni ihastui minuun)

Hanki/Hankikanto; meidän perukoilla sitä riittää ja toisaalta se on riesa, mutta myös suoja, niin eläimille, kasveille kuin eksyneellekin. Hankikannolla oli lapsena mahtava tehdä löytöretkiä talviseen metsään.

Hilla; eli suomuurain, littu, lakka ... rakkaalla lapsella on monta nimeä.. poimin mielelläni, mutta onneksi minun ei tartte niitä paljoa syödä.

Huumori:  sitä on niin monenlaista huumoria, että välissä ei itsekään tiedä  itkeäkö vai nauraa. Mutta niinhän sitä sanotaan että huumorinkukka on kaunein, ja itselleenkin pitää osata ja kehata nauraa.

Home;  engl. koti, en tarkoita sitä vaan jos kotiin pesiytyy home, se ei ole kivaa. Parasta hometta mitä minä tiedän on Aura-juuston kylkeen laitettuna.. ja tieten penisilliini maailmanlaajuisesti. Kuin moni tietää että homekin on sieni.. kuten hiiva..

Hani ;  kehtasi jättää minut viikkoyksinhuoltajaksi, ihana karvajalka, jota en hevillä vaihda.

Hevi; musiikkilaji, ja ruokakaupassa se tuoretavara osasto.. kumpaankin tutustunut, toiseen työnä ja toiseen viihteellä. Musiikkina hyvin valikoiden kelpaavaa, ja lautaselle kyllä kelpaa kiitos.

 

Kommentoi tähän postaukseen ja minä annan sinulle kirjaimen.
Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi.

Muoriska

ps. matami.. vastaan kirjahommeliin hieman myöhemmin.. mutta lupaan vastata. :)