KAIRAN SANOMAT

Marraskuu 30.11.06            1.vsk             1snt            

Vastaava toimittaja Muoriska

SNY on PALJASTETTU

Lehden saamien tietojen mukaan salaperäinen Sny on paljastunut pitkin Suomen maata. Useissa talouksissa on ollut jopa epäilyä ns. kolmannesta henkilöstä, mutta tämä ei kuulemma pidä enää paikkaansa. Jo joku aika sitten Muoriska paljasti itsensä Lauralle  ja Johanna  oli Muoriska Snyy.  Hauskaa vain että molemat snyyt vaikuttavat samassa kaupungissa.. :)  Erityiskiitos vielä kerran järjestelyn Emännälle Kristelille

Mitä viimeisestä Snyy paketista sitten paljastui. Reportterimme otti selvää..

280629.jpg

Sieltä paljastui, käsin kirjoitettu kirje, vyyhti vankilalampaan villaa  ja kaksi vyyhtiä angora/villa ( 70/30) lankaa ja yksi vyyhti anogora/villa ( 50/50) lankaa...  

" Voi Kiitos kauhesti Johanna"; toteaa Muoriska reportterillemme.. ja liikuttuneena hivelee lankoja. Haastateltava pyysi vielä mainitsemaan,että kaikki paketit ovat olleet ihania ja iloisia, odotettuja yllätyksiä näin syksyn pimeyteen..  Kun kysyimme aikooko Muoriska osallistua mahdollisesti seuraavaan SNyy vaihtoon, niin silmät liikutuksen kyynelissä hän sanoo ; "ehdottomasti kyllä, suosittelen tätä kaikille": Jätämme siis Muoriskan nauttimaan viimeisen snyy paketin lämmöstä.

LAPIN TOINEN VIRALLINEN KÄSITYÖTAPAAMINEN

Eilen järjestetiin järjestyksessä toinen virallinen blogistanian alainen käsityöläistapaaminen Rovaniemellä. Osaanottajien kiireiden takia oli istunnot pidettävä kahdessa erässä. Tämän tapaamisen koolle kutsuja Muoriska, osallistui molempiin istuntoihin. Tilaisuuksissa harrastettiin niin julkineulontaa kuin julkivirkkaamista. Tapaamisesta innostuneina osaanottajat lupasivat parantaa tapansa ja kokoontua useammin, ehkä sitten joulukiireiden jälkeen. (niin kuinka moni onkaan saanut pätkätyötä joulupukin pajasta ??)

280625.jpg Hansu ja bambupuikkotesti

280627.jpg

Erja ja tunnelmallinen bensapumppu,

280626.jpg

 Pia  ja  Kaisa (huomatkaa olemme näyteikkunassa :) )

 

Palkintoja:

Tietoomme on kantautunut seuraavaa; paikallinen blogiakin pitävä Muoriska on ollut oikein onnekas . Hänen kohdalleen on tullut useita voittoja lyhyen ajan sisällä. Lähipiiri onkin jo ehdotellut kuulemma lottoamista.

Kaisan blogin eläintenjälkien tunnistus palkinto oli arpa (jota ei ole vielä raaputettu). 

 Salamaderin blogista arpaonnen myötä aikautui

280624.jpg Pieni huoparasia,  suklaata ja kuusen koriste sydämmiä.

Marikakin muisti.. ihanilla virkkuilla :)280623.jpg

PÖRSSIROMAH... EIKU MUORISKAN REPSAHDUS

Viimehetken uutiset paljastavat että Muoriska repsahti eilen ennen kuuluisaa käsityötapaamista. Tapahtumapaikkana oli paikallinen halpakauppa, josta Muoriska oli mennyt etsimään lapsille edullisia vaatteita. Viattomasti lastenvaate-osaston lähellä olikin sijainnut Novitan lankojen myyntipiste. Tämä itsessään ei riittänyt aiheuttamaan suurempaa ongelmaa, vain lievän huomion:" ei niin pahan hintasia näemmä", kunnes yhtä-äkkiä toisessa nurkassa, ihan piilossa oli piilotettuna toinen lankakorirykelmä joissa oli Novitan woolia. Pikainen silmäisy, ja juuri kun Muoriska oli poistumassa vaateosaston suuntaan, silmä huomasi pienen tekstin vyötteessä   " merinovillaa-merino ull". Ja siitä se repesi. Muoriska kaivoi kangaskassin repusta ja alkoi silmät kiiluen sullomaan navy-sinisiä wool-keriä kassiin, vahingossa ? myös muutama petroolin sininen sulloutui tuossa syntyneessä paniikissa mukaan. Virallisten lähteiden ( kassakuitti) mukaan Muoriskan mukaan lähti 23 kerää woolia. Seuraava kysymys lukijoilla lienee kuten  myös reportterilla; Mitä tämän jälkeen?.  Vaitonaiselta  Muoriskalta ei asiaan kommenttia saada.

280619.jpg Ohessa reportterimme nappama otos tuosta repsahduksen aiheuttajasta ..

EXTRA EXTRA ; READ ALL ABOUT IT..

Posti toi Tuulilta kirjeen, kiitos, kyllä vähempikin olisi riittänyt.. :)

280903.jpg

( 3 paperienkeliä, 3 tilkkua ja.. kaksi vyyhteä rowan spun dk:ta..)