Eilen tuli Ravelryn caffeine swapin tuotos minulle Englannista, kiitos Wendy, todella ihana paketti..

huhtikahvi1 Ensin näkyi tämä ja sitten paljastui...

 

kahvi2

Upea kuppi, huumaavaa kahvia ( tummaa, suklaista). Jumalaista lankaa 2 kerää Freedom Spiritä ja 2 kerää Adriafil'sin Knitcol-lankaa ( puhdasta merinoa). Pikku pussukka Wenslydalen villaa.  Karkkia ( nammm..) , kaakaota, teetä .

Swap parcel from Wendy.
Beautifull coffee cup,
Divine yarn; 2 skeins of freedom spirit and 2 skeins Adriafils knitcol ( pure merino), some Wenslydale fleece.
Candies ( yummy), cocoa, tea and Coffee of course, dark and some chocolate overtones.. hmmm.

Thank you Wendy, you made my day, and I love all of it..

Pikkumyyn arpajaispalkintokin tuli ja kuinkas ollakaan.. kenen tuotteita minä vastikään ihailin.. :D, Kiitos Pikkumyy, ei todellakaan aina tartte olla lankaa. Tämä on enemmän kuin sata jänistä :)

pikkumyyltä

A price that I won in Pikkumyys lottery , Love it.. and who remember when I was lookin for these :)?

Loppuun pientä jupinaa..( only in finnish this time) eli muistanette tämän "taisteluni" lapsen oikeudesta turvalliseen koulutiehen ja se päätös minkä saimme ennen pääsiäistä. Juu ei piina tähän loppunut. Vielä vahvistamattomista lähteistä olen kuullut, että kunta riitauttaa hallinto-oikeuden päätöksen, ja vie sen korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Tämä on jo suoranaista kyykytystä, sanokaa minun sanoneeni, ja tästä sisuuntuneena, jatkan asian ajamista, ja aloitan se laskun kirjoituksella kunnalle. Vielä ei ole viimeisiä sanoja tämän asian suhteen sanottu, se vain että onko seuraavat lauseet/kohtaamiset enää lasten korville sopivia,  sen näyttää aika.  No jos ei tämä muori muuten parkkiinnu, niin tässä ainakin.