eli puhun nyt nimeltä mainitsemattomista kotimaisista toimijoista alallaan..

On ollut useassakin blogissa puhetta lankakerien painosta, no kuis moni on lukenut vyötteen tarkkaan.. siinä sanotaan n./ca. 50g / n./ca. 135m... ( esim.) eli tuo noin sana antaa oikeuden meidän käsittämäämme alipainoon. :(  Mutta sitä minä en ymmärrä onko kauppias ahne vai valmistaja.. eräs ohueko lanka on ollut aiemmin 2,35 kerä kauppiaalla, ja suoraan tukkuostona hinnaksi on tullut kuluineen n. 1,80 kerä. Nyt ns. langan erikoisversio ja normaali lanka ovat paikallisella kauppiaalla 2.90 kerä.. hinnan nousua kokonaiset 23+risat %... kallista  ja kun langan laatu verrattuna ulkomaiseen .. on  jos näin sanotaan heikompi  niin ei ihme että sitä alkaa a) tilaamaan lankaa muualta ja b) vaikka ulkomailta kimpassa.

Eräs s-postipalvelun tuottajani on nyt tässä vuoden verran tarkemmin seurattuna toiminut vähintäänkin oudosti..  kun on kirjautumassa ja ei ole ilmoitusta huolto+yms töistä, on kirjautuminen työläämpää, saa klikkailla ja tehdä muutakin useamman kerran. Kun taas tuo ilmoitus vaikeuksista palvelun käytöstä on esillä, homma toimii kuin unelma... ei ymmärrä tätä logiikkaa pätkääkään???

Sitten eräs matkapuheluiden tarjoaja ilmoitti lähtevänsä toisen valtakunnallisen linjoille.. eli aikanani se oli yksi syy palveluntarjoajan vaihtamiseen ja pakettipalveluun siirtymiseen.. pitääpä muistaa tämä asia ensivuonna kun on sopimuksen katko...

Ja sitten vielä ihmetellään miksi haikaillaan vanhoja hyviä aikoja :)