ja totean että blogistania on niin iso ja laaja, että kaikkia koonteja ei voi yksittäinen bloggaaja tietää, vaikka minullakin on määrään x blogeja seurannassa. Ei kaikkeja eri blogien kommentteja tule luettua, ja sitä kautta mentyä uusiin blogeihin.. ja.. kuinka moni tunnustaa lukevansa jostain blogista eka kerralla enemmän kuin sen 5-10..

Minä ehdotankin yhteistyötä.. juuri tuon blogin suhteen. Sen ei ole tarkoitus olla minun luomus, vaan juuri se pupujen kokous.. eli että kukanenkin tekijä kertoisi pupustansa ja kuva tulisi myötä.

Monesti kun törmää hirveän pitkään linkkilistaan , niin ehkä sen 10 ensimmäistä jaksaa väsyneenä lukea läpi.. kun alkaa tökkimään ja siksi ajattelin että oma blogi selkeesti pupuille, niin siinä jaksaa ite kukanenkin lukea ja tavata pupun, ja jos ihminen pupun takana kiinnostaa  niin sitten klikkaa ittensä tekijän sivuille. Mutta mielipiteitä on niin monta kuin on bloggaajaakin. Itse tykkäsin fufo -systeemistä ja myös roguen kutojien tavasta tuoda se yksi yhteinen asia yhdessä blogissa selkeesti esiin.

No mielipiteitä asian tiimoilta otetaan vastaan  puolesta että vastaan..

Muoriska ( ja se kuuluisa laiskamato)