Kuten valtaosa lienee huomannut, blogilista on päivittynyt, mutta vaikutaa samanlaiselta kuin Nimeltä Mainitsemattoman -pankin päivitykset viimeaikoina. No lahjahevosen suuhun ei ole katsomista.

Statistiikka on.. melkein samalla tasolla kuin erään Nimeltä Mainitsemattoman - teleyrityksen spostipalvelu välillä. Niin lahjahevosen suuhun ei ole katsomista.

Mutta kuinka moni huomasin sen "remontti-ilmoituksen" kuvan??  Kissa joka vääntää koneen takana ruuvimeisseliä, ja teksti kuvassa. Ja tuotahan on nähty eräässä Nimeltä Mainitsemattoman- yhteisöpalvelua tarjoavan sivuilla aiemminkin, koiran muodossa tosin. Ja pitäisihän se tietää, lahjahevonen  osaa kopioida.

Hetkinen ... toistanko minä itseäni??

Ja Hämeenlinnassa on joko virkavallalla välähtänyt tai ovat "palkanneet" mediakonsultin. Asia on hyvä .

Tuo 9v. koulumatkaturma, toi jälleen esille sen kuinka ailahteleva on lapsen mieli, ja sitä suuremmalla syyllä minun tehtävä on pitää lapseni puolta. Tässäkin se ylitys oli vaarallisin.. ei välttämättä se piennarta pitkin kulkeminen, ja mitä kuvaa näin, siellä oli katuvalot, ja kevyen liikenteen väylä. Tuo katuvalo on se asia johon mm. meillä vs sivistystoimen johtaja on vedonnut, että ne tekevät tien turvalliseksi. Hmm. tässä vain tuli mieleen, että onkohan liikennevalot ja katuvalot menneet sekaisin.. Liikennevaloilla lisätään turvallisuutta, katuvaloilla enemmänkin mukavuutta.

Sorry , in finnish mostly this time, just chating about renewals of some finnish services on internet, a note from a police concerning the wellfare of dogs, and about an accident where 9 year old kid got killed on road accindent, on his way to home after school. My childrens route to school is similar, and I'm really worried about my childrens safety, and thats why I have complained about communitys arrangements.

Ja onko tämä takatalvi? It has snowed again last night, backwinter?lumet07

Ps. kaikkea mielenkiintoista se blogilista esittää kanssabloggaajillekin... minkähänlainen "robotti" se mahtaa olla? Äsken blogini oli:

Avainsanat

Kanavat

Reps... voihan tämä blogi tuota kaikkea olla.. On nörteillä sarkaa..ja paljon.

EDIT; vielä se on sekaisin se koko lista.. monta vakkariblogia joita luen, niin eivät löydy enää suosikeistani , eli tämä muutos on ne poistanut ( tahdon ne takaisin!!!) ja ne jotka löytyy, niin vaikka tälle päivälle on päivitetty, ja eilisellekin.. ei näy. Useiden blogien se lainattu lause, on jostain kirjoituksesta ennen tätä vuotta ... Ja muutenkin tulee se edellinen ns. blogien listauskaplakka mieleen.. Kuka muu muistaa...