Hmm.. kukahan tästä sitten hyödyn nappaakaan.. Minut tähän pyysi HeidiR, eli täältä pesee , härifrån tvättas.

Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

Oman itsen kadottaminen (tällä kurssilla ei keskitytä itseen ollenkaan! Täydellinen kurssi niille, jotka ovat kyllästyneet omien asioiden päässä pyörittelyyn ja omasta itsestä puhumiseen) ( Heidin oma kurssi)

 

Mitä teillä syödään: johdatusta siihen kuinka luetaan tuoteselosteita. Yleistä keskustelua ruuasta ja sen laadusta. Mitä on ravinnon laatu?   Äiti säveltää, Jääkaapin valitut palat; ruokaa tekniikalla, tehdään siitä mitä on. Luovaa säveltämistä  ja säätämistä.   Projektinhallinnan kurssi, Ufot fufoiksi. Otetaan aika ja työ haltuun. Vapautetaan uusia voimavaroja.   Valikoivan kuulemisen kurssi; kurssilla opitaan olemaan kuulematta kaikkea, ja siltikin hallitaan keskustelu. Kurssilla myös keskitytään pienten lasten vanhemmille tärkeään taitoon, olla kuulematta kaikkea meteliä.   Äiti on vähän väsynyt- kurssi; Kurssi on tarkoitettu vanhemmille ja lapsille. Kussakin kokoontumisessa vanhemmilla on mahdollisuus nukkua univelkojaan pois ,kun lapsille on ohjattua tekemistä. Tämä kurssi järjestetään yhteistyössä Pelastakaa edes Äidit ry:n kanssa. Ja tämän meemin laitan eteenpäin seuraaville henkilöille; Tarja,Bruno ( emäntänsä avustamana),Tarjuskan, Sean Annin kera ja Kerkkiksen Ja jos ei tämä iske haastettuja, niin en ota itseeni. :)