Paljon on taidot bloggaamisessa jo kehittyneet, kuten kuopuksellakin.. ja eteenpäin vain pitää yrittää.

Rakkaat lukijani,

Kuten monet jo teistä ovelina arvasittekin että yksivuotissynttärit on tiedossa, ja tarjoilun järjestäminen muuten kuin visuaalisesti on hankalaa joten tässäpä teille sitä hyvää ja herkullista mansikkakakkua114078.jpg

Arvontakin kuuluu asiaan ja kaikki tämän vuorokauden aikana jätetyt kommentit osallistuvat arvontaan jossa arvotaan useampi palkinto.. ;) ( marsu  ja helmis tieten myhäilevät ja näkevät sen hännän vispauksen). Muutakin kivaa kuuluu kuvioon , mutta se paljastetaan sitten marraskuun puolella .( mm. tulossa on Tuulintuvassa kymppitonniarpajaiset ) 

 

Arvontaan osallistuvien toivon kommenteissaan kertovan millaiseksi he Muoriskan kuvittelevat. ( vaikka muutama teistä onkin minut livenä nähnyt.. niin se ei haittaa, koska arpa ratkaisee voittajat,ja olisi kiva lukea millainen emäntä tällä blogilla on :))

Hyvä syy olisi varmaan myös juhlia langattoman lokakuun loppumista, mutta kun olen ostaa paukutellut hyvällä omallatunnolla.. niin... ei liene minun puoleltani syytä juhlaan. Mutta teitä koko kuukauden paastonneita onnittelen, ja  uskon että taitaa se suhde määrän ja laadun kanssa vaihtaa paikkaa.. ostetaan vähän mutta laadukkaampaa.

Eilen ( maanantaina) postipoika toi lainaan kanssa neulojalta syksyn IK:n joten kiitos Lellulle nyt tätäkin kautta jos satut lukemaan.. postia laitan eteenpäin, ja sinullekin sitten tässä melkein heti kohta. ;)

 

Tässä myös kuva joka on esillä rajoitetun ajan ; minun todelliset käsityöni ;).

Nti Nättinen 6v, Hra Näppärä 1,5v ja Nti Näppärä 3,5v