Näin voisi nykyään mukailla sitä erästä "punk"-henkistä laulua, jossa huudettiin Anja Erikäistä apuun, eläinten suojelussa. Minä tarvitsen ( kuten monet muutkin ) apua tässä terveysviidakossa. Siis Tule Apuun Kirsi!

Mieheni on ollut kiireettömän hammashoidon jonossa kunnassamme 11.6.07 alkaen, ei vieläkään aikaa, ja ajat kuulemma ovat.. taivas tietää missä. Minä menin jonoon tänään, tällä päivämäärällä ( lähinnä omaksi muistiinpanoksi). Minne voi valittaa siitä että hoitoon ei pääse julkiselle puolelle ?? Jos tk:n johtavalle lääkärille otan yhteyden on vastaus ..voi voi.. ja sitä rataa, ei meillä nyt ole kun.. ja selityksiä selitysten perään.

Toinen kevään jännitysmomentti on  se kuinka nopeaan pääsen ajanvarausvastaanotolle omalle lääkärille.. aikaa tilasin oliko se toinen vai kolmas päivä tätä kuuta. Arvaukset koska ajan saisi vaihteli 1kk3vkoa- 3kk ja yli, riippuen kuka sen sanoi, eli aika hyvä on sihti. Elä tässä sitten.

Toinen huvittava asia kunnassamme on viime aikoina ollut se että on järjestetty info-tilaisuus uusille kuntalaisille, mikä sinänsä on kunnioitettavaa. Ärsyttävintä siinä oli se että luvattiin kertoa eduista kuntalaisille, hei!!,kertokaa meille muillekin, jotka olemme täällä asuneet pidempään niistä eduista. Tähän asti tieto kunnantalolla on ollut liki pimeän viinan kaltainen asia. Sitä saa vain tiskin alta ja kovalla rahalla. Koska rahaa ei ole , pitäisikö sitten ns. edetä säärtä pitkin kun kerran pankin päällä istun.

V-käyrä on ja kova..