Ja onnettarena oli armas aviomies.. :)

Tuosta neuleesta pitäisi tulla villatakki.. oman pään mukaisesti ( eli ei ohjetta ole muutakuin.. ) .

Voittajiksi tulivat ns. oikein arvanneiden luokassa .K  ja kaikkien luokassa Meemu. Teidän osoitteeni minulla taitaa ollakin.. ja palkinto on.. jotain.. ehkä.. Muoriskamaista :D, tn. saan vasta juhannuksen jälkeen postiin. Onnea voittajille.

Villatakista on melkein takakappale valmiina, ja vielä pitäisi hihat miettiä. No kyllä tämä tästä, kun arki saadaan taas menemään omalla painolla. Tuli tilaustyö kynsikkäistä, ja reissussa aloin neulomaan toisia.. niistäkin kuvia vähän myöhemmin.

Värjääminen kutittaa sormia.. ehkä tässä pian on sitäkin blogissa nähtävissä.

Reissuni aikana oli tullut myös paketti jossa oli arvonta voitto Nice Factorin Marsulta, kiitos, sisältö oli niin ihanaa :). 

The lucky winners were .K and Meemu. I'll be mailing your prices in near future.

It's amazing how "jet lack" can hit you when you travel in  your own country..  The knitting in that lottery picture, it'll be one day a cardigan.. and it's designed by me.  Little by little I'll be starting to plan how to spoil my pal in SP12.. so be ware, when you go to check your mailbox..

More news later.

---- Kiinalainen roskaposti iski.. josten siksi uusi postaus asiasta.. ja vanhat kommentit hukkaan-- ja ei linkkejä Sorry----

Chinese trash mailer hit.. so thats why new post and... no links and comments.