EDIT ja KUVIA alhaalla..

Ihan vain kerron että huomenna laitan lisää kuvia kun saan  toivon mukaan kuvattua auringon valossa.. äitienpäivänillan päätteeksi otin ja värjäsin. Tein myös kokeilua merseroidulla puuvillalla..  Siis huomiseen asian tiimoilta.

Just telling you that tomorrow will be some pictures about dyed yarns.. not so much, but I used my new kettle, and tried  dye cottonyarn too.. so pictures tomorrow.

EDIT;

Ja tällaista  jälkeä syntyi uuden kattilan avustuksella.. sinistäpä tietenkin , väri on nestemäistä silkkiväriä ja  mukana etikkaa ja suolaa ( ja vettä tietenkin). Kaksi Opalin värjäämätöntä vyyhtiä värjäsin, ja hain sellaista tulosta että olisi elävä pinta kun neuloo.. Kunhan kuivuu ja saa kerälle niin seuraavaksi onkin sitten mallitilkun kilkuttelua.  Samalla sinisellä yritin värjätä puuvillalankaa, ja laitoin vettä , väriä ja ruokasoodaa.. saas nähä miten sitten pysyy. Värjäytyi  jonkun verran. Kuvan lisään myöhemmin.

586129.jpg586132.jpg

589061.jpg589063.jpg

Lisäedit:

 Tarttee uuden kameran.. langan väri on jotain näiden kahden alimman kuvan välistä. Tuossa olen neulonut mallitilkkua 2mm puikoilla ja vaikuttaisi passelilta. Väri ei ole tasainen ( en sitä hakenutkaan) vaan siinä vaihtelee niin vaaleampaa sinistä kuin vihreämpää sinistä.  Tulisikohan  näistä sockapalooza-sukat??   Malliksi olen ajatellut Ullasta Lainesukkia.  Mielipiteitä??

Here we have the results of my dyeing.  Could this be suitable for  Wavy Socks?