Juu ne on ruskii-poijaat meikäläisenkin blogin löytäneet mutta.. so what.. katsotaan vielä.

The russian trashmailers has found my blog, but we´ll see, I'm not taking letterconfirmation yet.

Olo on yskäinen ja tukkoinen, ja on sitä ainakin yksi pipo saatu tehtyä.. Kuvia siten kun langanpäättelijä keiju käy kylässä. Isännällä on ollut viikko talvilomaa joten.. hieman helpommalla on päästy.

Still having flu, and knitting has been very slow motioned, only one headpiece ready. Pictures will come when the final touch has been made. Husband has had his winterholidays so.. my life has been little bit easier. ( normally my husband is working in Rovaniemi  170km south from us.. and he comes to home only in weekends)

Ensi kuu on sitten rahaton, kiitos tämän Suomalaisen systeemin.. Kun sairaspäivärahat loppuu niin.. sitten jos s-loma jatkuu muuttuu joko työkyvyttömyyseläkkeelle/ kuntoutusrahalle. No niiden käsittely kestää n. 6 kk.. ja  siksi minun on ilmoittauduttava työttömäksi työnhakijaksi.. toimitettava tuhat ja yksi paperia liittoon ja haettava liitolta työttömyyspäivärahaa.. ja jos ensin haet 2 vkoa ja sen käsittelyyn menee 3 viikkoa.. plus siihen kaikki muut mukavat.. taitaa vasta kesäkuussa tulla ekat rahat.. Että tällaisia murheita tällä erää ja.. siksi pitää olla lankahamsteri laihiksella :(

Edit: tämä ohje on viime viikolla saatu kelasta ja varmennetty ammattiliiton työttömyyskassan toimesta. Tn. tullut voimaan vuoden alusta.

Last part only in finnish , sorry.