.. Tuli tuossa mieleen kun on ollut sukkalokakuuta ( ja langatonta myös). Helmis ehdottaa marraskuuta lapaskuuksi, niin tuli vain mieleen että kehiteltäisiinkö Suomalainen , suomenkielinen neulojien kalenteri, eli valittaisiin ensivuodelle joka kuulle teema neule... tosiaan tyyliin sukkasyyskuu, lapaslokakuu, myssymarraskuu... ja ihan rinnakkaisena voisi olla lankahamsterit ja langaton lokakuu.. ja mitä mieleen vain juolahtaa..

Ehdotuksia ja kommentteja peliin.  Tämä on siis vasta idea-asteella, ja  yksin minusta sitä ei ole toteuttamaan, mutta jos löytyy osaavia ja kykeneviä kaveriksi niin  ....  mikä ettei.

Olisiko tässä ideaa Ullaankin?? ( vrt neulojan horoskooppi..)

EDIT ; siis ajatuksena on vain tuoda teemoilla esiin erilaisia neuleita kuten tuulia on tehnyt hyvän jutun sukista ullaan, ja voisi olla aloitteleville ja miksei itsellekin mielenkiintoista kokeilla jotain uutta, vaikka mallit olisikin vanhoja .. . Eihän kalenteri ketään sido, vai sitooko se vanha keltainen allakka johonkin :), ei vaan rikastuttaa  omaa ja muiden ajatusmaailmaa ideoilla.. ja sinne voisi vuoden varrella kerätä esim.. tempaukset,  muistuttaa KIP-päivästä ja muusta neulomiseen liittyvästä ( uudet värikartat tulee...) tai muusta sellaisesta allakka tavarasta ( ulla ilmestyy ) jne..

.... tai sitten ei... kaikki on vielä ilmassa ja mitään ei teilata ;)