Meillä on oma Hiirikoira, joka hyppelee pitkin hankia. Muutamana päivänä olen nähnyt se omin silmin, ja ehkä joku päivä onnistun saamaan siitä kuvan. On se vain sellainen ihana nappisilmä.

Meillä on outoa vatsatautia.. kaksi viikkoa sitten oli kuopus, viime viikolla keskimmäinen ja nyt esikoinen. Kauhulla odotan koska meillä vanhemmilla se on.. ( tai sitten itämisaika on tosi pitkä) Kuulemma kylällä jyllää myös A-influenssa.. toivottavasti säästymme siltä.

Puikoilla on villapaita esikoiselle.. ja se on jo hieman pidemmällä kuin kuva kertoo. Lankana on Patonsin Classic wool merino, värinä regency.. ja ihana neulottava.

Oonas pullover

We have our own mousedog, it keeps all mices under control, and its so qute when he hops around the yard. He is quite shy but last two days I have seen him. Hopefully I'll get a picture of him by myself one day.

We have stomach flu in the house. Two weeks ago the youngest one had, last week the younger daughter had, and now my firstborn has it. Now we are just waiting  if it hits me and my DH.

I have started a pullover to my firstborn from Patons Classic wool merino, and it feels heavenly to knit.