Mitä silmiini sattuikaan , apuva.. noin paljon kukkia.  Näin sitä päästään yllättämään Muoriskakin takavasemmalta ja oikein urkalla. Kiitos , Kiitos ja vielä kerran Kiitos kaikille muistamisesta.

Itse olin pitkän viikonlopun reissussa tuolla Pohjois-Savossa ja eipä oikein tätä nettiä ole tullut nähtyä. Yksi päivä meni kokonaan siihen että toipuu aikaerorasituksesta :D.

                                    1211796.jpg

Kiitos Tarja, Villasukka, Meemu,Mari, Pirkkis,Kimalainen, Mammaliini, Sanni ja HeidiR

Tekin teette päivistäni ihania, annatte virikkeitä, naurunpyrskähdyksiä, ajattelemisen aihetta ja aitoa lämpöä. Tekin olette tämän maininnan arvoisia.

Säännöt : "Give the award to 10 people whose blogs bring you happines and inspiration, and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times"

Toisella kotimaisella;

" Jaa pränikkä etiäkäsin 10 henkilölle , joitten blogeista sie saat hyvän kiirin ja aatoksia, ja kekkä tekevät  elosi blogistaniassa lokoisaksi. Kerro heille pränikästä kommentoimalla, jotta hekin pääsevät hunteeraamaan ja jakamaan pränikkää etiäkäsin. Piä kuiten varas, sie saatat saaha useankin pränikän."

Niin moni ansaitsisi tämän maininnan, mutta ehkä minä nostan esille seuraavat blogit ( noiden edellä mainittujen lisäksi)

Oh-show-tah hoi-ne-ne, Mielitty, Sahrami,Kirsi,

Bruno ( ja Piuku),Famu,HansuN, Virve,Pia ja Jantta.

Siinä on sekalainen seurakunta, erilaisia ihmisiä, mutta sehän tämän blogistanian ihanuus on.. erilaiset ihmiset ja se että suvaitaan erilaisuutta.  Kiitos siitä kuuluu teille kaikille.

More in english next time :)