Juhlikaa kanssani tätä ennen niin harvinaista tapausta, mutta nykyään niin yleistä tilannetta..

Olen tällä päivämäärällä ollut kunnallisen kiireettömän hammashoidon jonossa jo 1v.( ja aikaa ei vielä ole edes ehdotettu)   Ja parhaillani jonotan myös kiireettömänä tk-hoitoonkin ( lääkärille), sinne jonon tulisi olla 3 kk 1vko.. eli yli niiden rajojen.

I´m celebrating 1 year anniversary of staying in line for public health care centre for dentist. ( for check ups..)

Sen kunniaksi ( ja miehen lepyttämiseksi) pieni arvonta on paikallaan, ja palkintona on lankaa.. laajasta ( miehen mielestä liian laajasta ) varastostani. ( jota myös ravelry on ansiokkaasti kasvattanut.)

To honor the anniversary, I'll be having a draft, and there will be something from my stash ( not all seen in ravelry, and to please my dh) witch have increased  itself  ( thanks to ravelry)

Jotta ei olisi pelkää nimeä, niin kertokaa minulle millainen sää teillä on sinä päivänä kun jätätte kommentin. ( sekin on mielenkiintoista). Osallistumisaikaa on tammikuun loppuun ( arvotaan 1.2.09)

Please leave a comment, with information about the weather in your location, thats always interesting ( and yes, I'll ship internationally, so do take a part ). You'll have time untill end of January ( will be draft 1.2.09)