Niin ihme kyllä minulle ei tarttunut yhden yhtää lankakerää mukaan messuilta. Muutamia hypistelin  ja eniten minua veti Tyykin tuotteet, jumalaisia kasseja ja paitoja.. Melkein ostin sisäiselle prinsessalleni yhden. Ehkä jonain kauniina päivänä.

I was on a handcraft fair in Rovaniemi , yesterday, and suprise, I didn't buy any yarn.. There were few skeins that were calling my  name, but I was strong.  Mostly I was "drooling) over Tyykis beautifull and princess like shirts.. and bags. I thought that I saw my inner princess there. Maybe one day I buy..

Tämä oli minun messusaaliini;

messuostos1

Kortteja Maarit Ailion, pikkuleipä formuja, kortti stansseja (lumikellot), helmiä ja yms. liittyvää sälää ja tuo rosee-kiekko.

I bought Maarit Ailio's cards, some forms for cookies, embossing stensils, some pearls and small stuff, and a rosé-lace maker.

Aloimpa aamulla tuota rosee-kiekkoa katsomaan ja kasaamaan.. ja kuinkas ollakaan.. Onhan se hyvä että tikkuja on enemmän kuin reikiä, eli pitäisi olla kait särkymävara.. mutta nuo kaikki pöydällä olevat ovat niin isoja ja soikeita että niitä ei vuolematta reikään saa. Ja kyllä tuosta kun sen hinnan maksaa, odotan kyllä että ei tarttis niiku vuolupuukkoa ottaa heti esiin. No onneksi en alkanut heti läträämään liiman kanssa, vasta se olisi ollut näky.

roseelauta

I started to assemble this rosé-lace maker, and so many of plugs were too big.  Normally I have an opinion that things that I buy from hand craft centres, are that much of quality, that I don't have to do some simple work for them, as here, pick up my carve knife to do the finnishing work. I'm happy that I tried them on first instead of having started clueing them already.