Kun kaikki on hehkuttaneet onneaan ja kauniita kuvia on joka blogissa pilvin pimein, niin pakko minunkin. Tuossa eräänä iltana höpisin ukkokullalle koolauksesta ja kerroin  keitot ja muut ja mietin että onko meillä siihen sopivaa lankaa, jolloin isännällä riemu ratkesi.:" ai meinaat noi langat naulata katolle.. vai että oikein koolata " ( pieni selitys lienee paikallaan, isäntä on rakennusalan ammattiaineiden opettajana viime vuodet toiminut ja ammatiltaan RI).  Ja toinen slogan mitä voisi viljellä...Koolaus on siististi cool.. ( expresbussin mainos).

Eikun härkää sarvista, tuli pengottua muutama lankajemma ja sieltä löytyi koekaniinit kaupan karkkivärille ( sellainen nestemäinen, pullossa). Lankojen laatua en tiedä, joten.. tää on tosi  extreme-laji.. mutta huvinsa kullakin.

88667.jpg

Tuo keltainen kerä osoittaa lähtövärin sille ruskankirjavalle, vasemman puoleinen oli kestoharmaa, ja sai näin vienon viherryksen itseensä, muut langat olivat valkoisia, ja tuo alin rivi on samaa lankaa, mutta pikkunyssäköinä ( koska olin saanut kerän siten että sitä oli jyrsijät syöneet) kerältä valmiina pätkinä.