Raijataan vanha uskollinen singeri vm -85 ( yo-lahjarahoilla hankittu)  pöydälle ja aletaan tuunaamaan..

When I can't knit, I'll be sewing.. and here is few tuned shopping bags

696815.jpg

Minulla kun meni marraskuussa vähän aikaa ja asiat tökki niin vasta nyt sain tehtyä sellaista mitä haluan antaa eteenpäin , eli tässä on osuuteni anna hyvän kiertää - tempaukseen. Kuten saajille jo totesinkin, parempi myöhään jos ei milloinkaan. Mukaan meni vielä sellaiset pienet vieraspyyhkeet.

Muutenkin tällä viikolla on ollut postissa aina jotain..

696837.jpg

Sukat ja langat sekä suklaa tulivat Tarjalta, osa blogivoittoa ( langat) ja sukat.. no ne on vaihdanta taloutta :). Kiitos .  Villasukka muisti kuin muistikin minua lomaltaan Belgiasta, hei mistä sinä tiedät että minä tykkään oluesta ?  Ja oikeassa laidassa on SKY:ni lähettämä kirja ja lelu.. Kiitos.

In this week mail has been sock and yarn from Tarja, card from Belgium by Villasukka, and storybook  from my secret bookpal. Thanks every body :)

And  this week  my Secret pal in downstream got her last parcel. Have a nice summer Elsa and family. Curious to see who is behind the parcels that I have recieved.

Tällä viikolla oma hemmoteltavani SP10 sai pakettinsa, Hyvää kesää Elsa ja perhe.  Ja teille jotka olette siinä  kimppapaketissa tiedoksi, se on lähtenyt economyna 19.6.07 ja uskoisin että olisi  4.7. 07 jo ehkä perillä. Odottakaamme jännityksellä ( postikulu oli 26.60e)